PDFImprimirEmail

Cecina de León IGP Babilla Pulida ¼ Bloc “Nieto”

 ( Manufacturer )
Cecina de León IGP Babilla Pulida ¼ Bloc “Nieto”




La Cecina de León procedeix de les cambres posteriors del bestiar boví major (major de 5 anys). De la cama posterior de la vaca s'especegen les quatre peces o corts dels quals es va a obtenir la Cecina de León que Cecinas Nieto elabora. Les peces obtingudes es denominen: Contra, tapa, babilla i maluc.
Es tracta d'una carn de sabor característic, poc salada, de consistència poc fibrosa i amb alt contingut en àcid oleic. L'efecte que resulta del fumat aporta en el procés de maduració una aroma característica, recolzant el conjunt de sabors.
Conservació: conservar la porció de cecina en un lloc fresc i sec, embolicada en un drap de cotó, mai cobrir-la amb plàstic. Si disposen d'un celler, serà el millor lloc de conservació, sinó és així, poden cobrir la porció amb un drap de cotó una mica humit –no mullat- i col·locar-la en el frigorífic, en el lloc amb menys fred.
Curació: més de 12 mesos. Pes aproximat per peça: 1 kg. Envasat al buit.






Última actualizació: Wednesday, 21 November 2018 13:52

Cistella


La teva cistella de la compra està actualment buida.